Algemene info:

Sinds we in Corona-crisis zitten, heb ik het initiatief opgepakt om online, via Zoom te kunnen dansen. Het was wel even wennen, omdat je elkaar niet fysiek ziet en geen handen kunt vast houden. Uiteindelijk -na enkele weken- groeide wel de verbinding. Het plezier van dansen kwam ook weer terug. Zowel bij mezelf als ook bij de deelnemers. 

De lessen lagen stil vanaf maart. In Middelburg is de reeks weer gestart per 14 sept. Met aangepaste regels, ruime kring, geen handen vast. Het gaat.....en ook wel wennen. Maar de dansers  en ik zelf zijn heel blij dat we gestart zijn. De 'pauze' en aanpassing had lang genoeg geduurd. 

Helaas duurde deze periode maar tot december, en dansen we sinds die tijd niet meer Live. 

 

 


Dans reeksen

Sacrale dans kun je volgen in een groep vanaf 6 tot max. 12 deelnemers. Uiteraard afhankelijk van de ruimte waarin we dansen, en of deze goed geventileerd kan worden.

We dansen met in achtneming van de laatste RIVM-maatregelen. 

In de even weken dansen we:
Maandagmiddag in Middelburg: 13.30 - 15.30 uur. 
Dinsdagmorgen in Rockanje: 10.00 - 12.00 uur.
Wanneer we weer live starten, is helaas op dit moment (maart 2021) nog niet bekend.

 

Dans-coaching 1 op 1
Heb je een lang gekoesterde wens om te dansen maar is er iets wat jou hiervan weerhoudt? Dan coach ik jou graag met muziek en dans.
Wil je eerst persoonlijk kennis maken met mij en met Sacrale dans: dat kan uiteraard ook. Als je wilt kun je een berichtje achterlaten: