Mijn kernwaarden: 
Plezier – Puur - Kwaliteit - Gelijkwaardigheid - Veiligheid - 

 

 

Een 'kijkje' in mijn leven:

Als kind was ik het liefst urenlang aan het struinen door de duinen of aan het dansen. Ik ging graag op avontuur, voor de uitdaging en de spanning. Ik was nieuwsgierig naar de vergezichten achter de duintoppen. Dat was genieten van vrijheid, weidsheid, de kleur en geur van luchten en de zee.  Tijdens het dansen ervaarde ik  vrijheid, het genieten én plezier op muziek.

 

Ontdekking van Sacrale dans (Dans je Zen)

Toen in 1996 Sacrale dans op mijn pad kwam, voelde ik mij hierin gelijk thuis. 'Alles mag er zijn', is één van de basis principes. Heerlijk en ontspannend vind ik dat. Het dansen brengt mij weer bij het kind in mezelf. Als ik dans stroomt de energie en voel ik me vrij en in mijn eigen FLOW. 

Het besluit om zelf de opleiding tot Sacraal dansdocent  te volgen was snel gemaakt. Om mijn passie te delen en anderen de ontspanning gun, leid ik sinds 2001 dansgroepen. 

 

Mijn eigen ervaring met BML

Beperkende overtuigingen zijn via een BML sessie getransformeerd naar ondersteunende gedachten. De kracht van deze transformatie is dat dit een interne beweging is, vanuit diepere lagen in mijn bewustzijn.  Mijn lichaam gaf dit duidelijk aan, los van hoe ik over mijn weerstand dacht. 

De nieuwe inzichten zijn blijvend

De nieuwe inzichten, de ondersteunende gedachten ebben niet weg na verloop van tijd. Ik heb ervaren dat ik niet terugval in de beperkende overtuigingen.

Dit voelt vrij en geeft mij energie. Sinds die tijd voel ik mij stukken vitaler en vrij. Ook de eigen regie over mijn leven is stevig gegroeid. 

 

Dit heb ik als professional gedaan:
Ik heb een ruime ervaring in 'Zorg & Welzijn'. In mijn functie als praktijkopleider heb ik vele studenten begeleid en gecoacht in hun leerproces. Ontwikkeling en groei stond hierin altijd centraal.

Tegelijkertijd heb ik 17 jaar ervaring als begeleider met mensen die een alcohol en drugsverslaving hebben. Zo ook mensen met psychosociale problematiek en psychiatrie.
* Sacraal dans docent / 2001
* Praktijkopleider (coördineren van stageplaatsen) / 2010
* NLP-master / 2012
* BML-coach & trainer / 2014
* 2002 - 2019 dansworkshops
* 2019 Geweldloos communicatie/ workshop

 

 

 

In mijn vrije tijd:

Tuinieren is een hobby van mij. Ik geniet dan ook van alles dat bloeit in de tuin. Wonderen uit de natuur. 

Ik wandel  graag langs de zee, strand en duinen.  Fietstochten door de polders vind ik ook heerlijk.