Wandel coaching: Flow in de buitenlucht. 

 

Herken jij dit ook

dat je hoofd vol raakt met allerlei gedachtes. Je denkt veel, handelt daardoor minder, of valt helemaal stil? 

Je besluit op een gegeven moment te gaan wandelen, een frisse neus halen en om in beweging te komen. 

Misschien herken je dit: dat je na enkele minuten je hoofd rustiger voelt worden? Je denken wordt minder, omdat je zintuigen open gaan. Al wandelend kom je meer in het ‘Nu’ en je ziet, hoort en ruikt de veranderingen in de buitenlucht en de natuur. 

Hoe voelt het dan voor je? Dat de verschuiving van denken naar voelen door jouw zelf is gelukt? Geeft dit meer vertrouwen, waardoor je weer zekerder voelt en meer dicht bij je ware-zelf? Of bij je Bron? Hoe jij dit ook noemt. 

Of is dit toch soms lastig voor je? En blijf je wel in je hoofd malen? 

 

Mijn tools:

Tijdens een wandeling van circa 1 uur ga ik de vraag die je inbrengt via de BML-methode coachen.  De Zeeuwse polders lenen zich prima voor een wandeling, met vrije wandelpaden en prachtige landschappen. Ruimte, bewegend en de voeten op de aarde, samen met de BML methodiek zijn prima ingrediënten voor dezelfde structurele resultaten en inzichten. 

 

 

 

"De hele Natuur is zelforganiserend op basis van onderliggende principes. Kijk maar naar een bos. Het groeit op basis van 2 principes: de wortels zoeken altijd water en de bladeren zoeken altijd licht."   Prof. Paul de Blot (95)

Wandel coaching is opgenomen in mijn HEEL-programma.